Weer vertrouwen in mezelf gevonden

Ik zat niet lekker in mijn vel, en voelde me niet meer mezelf.  Ik heb toen met Toos gewerkt aan mijzelf door o.a met opstellingen te oefenen. Op deze manier kon ik mijn gevoelens uiten en was ik in een veilige omgeving. Ik heb weer vertrouwen en liefde voor mezelf gevonden mede door Toos. 

Lisa

15 jaar

Tekentherapie is een streling voor mijn ziel

Mijn ervaring met genezend tekenen is dat het heel verrassend werkt. De kracht van de tekening is dat het altijd de KERN van mijn blokkade naar boven tovert. Het is een stuk van mijzelf waar ik op dat moment niet echt weet van heb. De tekening is een goede spiegel naar mijzelf. Tekentherapie bij Toos is een streling voor mijn ziel, die alle facetten van het menszijn omvat.

Frank

52 jaar

Het werkt echt in ik voel me veel beter

Ik heb eerst in een sessie een tekening gemaakt en dat gaf al heel veel inzicht en opluchting. Toen liet Toos mij ook contact maken met de energie in mijn lichaam en kwamen er beelden uit een vorig leven naar voren. Door de sessies kwam ik steeds meer in mijn eigen kracht en tot nu toe werkt dat nog steeds door. Ik wist niet dat het mogelijk was maar het werkt echt en ik voel me veel beter.

Mirjam

46 jaar

Het leven is er een stuk leuker van geworden

Al jaren lang, eigenlijk heel mijn leven al had ik allerlei klachten, rugklachten, maagpijn, moeite met vertering en onverklaarbare moeheid. Ik heb wel hulp gezocht maar eigenlijk nooit echt gevonden. Nu ik bij Het Zonnegoud ben, heb ik voor het eerst dat ik werkelijk verbetering merk. Ik deed altijd wel stoer, maar eigenlijk was ik aan het overleven. Nu besef ik dat ik dat niet meer nodig heb en merk ik dat de klachten steeds minder worden. Door de vortexhealing van Toos kan ik laagje voor laagje afpellen en voel ik me steeds beter. Het leven is er echt een stuk leuker van geworden.

Marijke

58 jaar

Zonnegoud heeft een grote bijdrage geleverd aan het herstel

Ik kwam bij Het Zonnegoud met een hevige burn-out. De combinatie van Healing Arts therapie, tekentherapie en healing vond ik heel erg fijn. Naast het aanpakken van de kern werd ik ook praktisch op weg geholpen, zodat ik daadwerkelijk stappen kon zetten. Hierdoor kwam ik stap voor stap weer bij mijn kracht. Mijn fysieke gesteldheid werd ook veel beter, waardoor ik in staat was het leren en werkentraject op Sterrenland te volgen. Het Zonnegoud en Sterrenland hebben zo een grote bijdrage geleverd aan het herstel van mijn burn-out.

Edwin

33 jaar

Toos is erg lief en betrokken, ze kan goed invoelen

De sessies bij Toos heb ik als zeer prettig ervaren en hebben geleid tot meer helderheid op allerlei vlakken, bijvoorbeeld over hoe ik gedurende de dag meer bij mezelf kan blijven en wat achterliggende pijn is bij een blokkade die ik voel in mijn lichaam. Toos is erg lief en betrokken, ze kan goed invoelen en stelt op een prettige manier vragen. Met name de opstellingen die ik samen met Toos heb gedaan, hebben me erg geholpen bij het verkrijgen van inzichten over oude pijn en blokkades, maar ook over mijn diepere behoeften en verlangens. Door hier open naar te kijken en de dingen ruimte te geven, ervaar ik mezelf steeds meer als een ‘heel’ mens.

Carolien

28 jaar