Open staan voor verandering

Als het niet lekker met je gaat dan wil je verandering. Als je bereid bent om naar jezelf te kijken en jezelf open stelt dan kan het anders worden hoe vast je ook zit.

Kennismakingssessie

In de eerste sessie kun je kennismaken met mij en mijn manier van werken. 

Sessie

In een sessie stemmen we de behandelvorm af op  je klachten en wat je wil veranderen. Mogelijk krijg je ook oefeningen en opdrachten voor thuis mee.

Verloop

In het begin kom je vaker ( meestal 1x per 2 weken) en afhankelijk van hoe het met je gaat bouwen we de frequentie af.

Resultaat

Je klachten zullen afnemen en je komt steeds meer in je eigen kracht te staan.

Zonnegoud vinden

Steeds meer leven vanuit je eigen zon, jezelf zijn ongeacht de omstandigheden, dat is het Zonnegoud vinden. Meer vitaliteit en levensvreugde. Graag ben ik hiervoor je gids.

Groepen

In de opstellingendagen “Vrij en Blij Leven”kun je opstellen wat jou aan het hart gaat. Representanten laten je zien wat je niet meer dient, wat je los mag laten en hoe je dichter bij je Zelf bent. Mooie inspirerende en helende dagen voor wie echt een verandering zoekt in zijn/haar leven.

 Ook kun je meedoen met de “Natuurlijk Zijn” dagen. Je open stellen voor de kracht van de natuur en je laten inspireren van wat er in het moment vanuit de natuur ( en dat ben je ook zelf) naar voren komt. Een dag vol rust, heling,  creativiteit, vuur, labyrint, rituelen en samenzijn. Dichter bij jezelf komen, natuurlijk Zijn.

Programma

Opstellingendagen “Vrij en Blij Leven”:

  • zaterdag 12 maart 2016 10.00u-16.00u Zonnegoud Twello,
  • zaterdag 23 april 10.00-16.00u Jouw Impact Bosch en Duin en
  • zondag 12 juni 10.00-16.00u Zonnegoud Twello.

“Natuurlijk Zijn” dag:

  • zaterdag 28 mei 10.00-16.00u op terrein van Sterrenland.