Burn-out

Een burn-out ontstaat niet zomaar. Het is een uitnodiging om bewust te worden van oude patronen die je niet meer dienen en er achter te komen hoe je weer volgens je diepste waarden wil leven. Je kunt behandeling in het Zonnegoud ook goed combineren met een speciaal traject voor burn-out op biologische tuinderij en zorgboerderij Sterrenland.

Vage en onbegrepen klachten

Bij klachten die niet goed te duiden zijn kun je behoorlijk in de war raken. Vaak is er onbegrip vanuit de omgeving maar ook voor jezelf is het lastig om hier mee om te gaan. Stap voor stap je klachten ontsluieren, weten wat je kan doen, erkenning in wie jij bent en focus op  hoe jij je leven vorm wil geven zal je helpen. Aan klachten als je raar voelen, niet lekker in je vel zitten, allerlei pijnen hebben, moeheid, concentratieproblemen, niet gelukkig voelen, te gevoelig zijn, is zeker wat te doen. Holistische therapie die alle facetten van je Zijn omvat, geeft het meeste resultaat om je gezondheid te verbeteren.

Chronische ziekten

Chronische klachten zijn een grote uitdaging om dieper in jezelf te kijken. Wat zijn gevoelens die ruimte willen, wat ligt er vanuit het verleden nog aan uitgestelde verwerking, wat draag je mee uit het familiesysteem? In Het Zonnegoud vind je de ruimte om de boodschap achter je klachten op te pakken en je kwaliteit van leven te verbeteren.