Tekentherapie of te wel genezend tekenen is gebaseerd op inzichten uit de dieptepsychologie (Jung) en psychosynthese (Assagioli) en werk van Greg Furth.
Vortexhealing® is energiewerk dat op een zachte manier de oorzaak van je pijn, angst, frustratie en verdriet vrij kan maken. Je laat oude kwesties los en je ontwaakt steeds meer in wie je werkelijk bent.
In een Healing Arts therapie sessie maak je onder mijn begeleiding innerlijk contact met je eigen energetische informatie. De lichtremedies worden waar nodig ter ondersteuning ingezet.
De opstellingen in Het Zonnegoud zijn gebaseerd op de methodieken van familieopstellingen van B. Hellinger en de meergenereationele psychotraumatologie van F. Ruppert.
Voor tekentherapie  hoef je niet goed te kunnen tekenen, iedereen kan het
Tijdens een vortexhealing® lig je ontspannen  op een behandeltafel, maar het kan ook terwijl je zit
De massage  bestaat uit combinatie van diverse massagemethoden (ritmische massage, intuïtieve massage, meridiaanmassage etc).en geeft diepe ontspanning en betere doorstroming.
In een individuele opstelling maken we gebruik van kussens, tekeningen of stoelen. Wat je opstelt laat je innerlijke dynamiek zien.
Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij BATC en als tekentherapeut bij de koepelorganisatie RBCZ
De praktijk is met zorg vormgegeven met natuurlijke materialen zoals leem en hout
Praktijk het Zonnegoud ligt in de prachtige natuurlijke omgeving van biologische tuinderij en zorgboerderij Sterrenland
Het zonnegoud vinden is je eigen zonnekracht ontdekken